24. 03. 2020

Wüstenrot zjednodušuje své tarifní služby

Praha, 24. března 2020 – Finanční skupina Wüstenrot v rámci zjednodušování svých procesů od 21. března zjednodušila své tarify pro fyzické a právnické osoby. Z nynějších pěti tarifů se jejich počet pro fyzické osoby sníží na tři, u právnických osob dokonce na dva.

Změny ohledně nastavení tarifů běží od 21. března 2020. Tato změna přinese lepší orientaci klientům a i finančním poradcům. „Cílem těchto novinek je snadnější přehled v tarifech, který umožní poradci zvolit vhodný produkt pro daného klienta a jeho životní situaci jednodušeji a rychleji,“ jak potvrdila tisková mluvčí Martina Lambert. Nově budou tak jen dvě hlavní skupiny tarifů – pro spoření a pro úvěry.
Nové tarify pro fyzické osoby:

• ProSpoření
  • NaÚvěr N
  • NaÚvěz Z

Nové tarify pro právnické osoby:

• ProSpoření PO
  • NaÚvěr PO