EUR 25.090

USD 23.448

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.090

USD 23.448

RE/MAX nabízí novou službu hypoték – RX Finance

 

Od letošního roku funguje nová značka RX Finance, pod kterou bude provozován hypotéční servis pro klienty RE/MAX.

Loading



 


Za loňský rok prodal RE/MAX nemovitosti v hodnotě přesahující 18 miliard korun. Novým cílem společnosti bude alespoň část těchto prodejů zajistit hypotékou skrze novou vlastní značku RX Finance, která se zaměří na poskytování hypotéčního poradenství a financování. „Chceme klientům nabídnou ucelenou službu pod jedinou střechou. Hypotéka je pro nás důležitá, protože znamená dlouhodobý vztah s klientem. Díky tomu, že budeme hypotéky obsluhovat z naší firmy, zůstaneme s klienty v kontaktu a budeme schopni reagovat na jejich potřeby či nové životní situace,“ vysvětluje prezident RE/MAX ČR David Krajný. RE/MAX Finance je sesterskou společnosti realitní sítě RE/MAX a jejím partnerem je značka HYPOdům.
Vlastní řešení nabízí lepší kontrolu
Vnímáme, že se za poslední dva roky výrazně změnily podmínky pro získání hypotéčního úvěru. Vznikl nový zákon o spotřebitelském úvěru, Česká národní banka přišla se systémem regulací. Trh se mění a my cítíme, že potřebujeme mít větší dohled nad hypotéčními aktivitami a také mít možnost se pružně přizpůsobovat rychle se měnícím podmínkám,“ vysvětluje vznik partnerství Milan Roček ze společnosti HYPOdům. Proto oproti minulým letům, kdy byly hypotéční úvěry zprostředkovávány prostřednictvím strategických partnerů, došlo k zásadní změně. „Uvědomili jsme si, že dosavadní řešení není v dnešní době ideální. Chceme mít veškeré aktivity pod vlastní správou a s možností ovlivňovat servis, kvalitu výstupu i rychlost, s jakou jsou poskytovány. Proto jsme se rozhodli založit novou značku společně s HYPOdomem,“ dodává David Krajný.
Služba RX Finance umožní klientovi RE/MAX projednat hypotéku okamžitě a na jednom místě. Klient tak získá přehled o nabídkách všech bank i kompletní hypoteční servis.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Přehled aktuálních sazeb hypoték – Fio banka je nejlevnější, některé banky dokonce zdražily

Kdo čekal, že se po březnovém snížení základní úrokové sazby ČNB o půl procentního bodu podobně zachovají i banky v případě hypotečních úvěrů, ten se nedočkal. Až na několik málo výjimek, jako v případě Fio banky, UniCredit Bank a AirBank, se všechny ostatní peněžní ústavy “zabetonovaly“ nad 5% hranicí.

Text: redakce hypoindex.cz

26. 04. 2024

V Praze výrazně rostou prodeje nových bytů, ale už i ceny

Prodeje nových bytů v Praze v letošním roce výrazně rostou, developeři za první čtvrtletí prodali celkem 1520 nových bytů. To je ve srovnání se stejným obdobím loňského roku takřka trojnásobek. První čtvrtletí loňského roku však bylo z pohledu prodejů nejhorší v historii monitoringu trhu, tedy za poslední dvě desetiletí.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

22. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *