EUR 25.175

USD 23.482

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.175

USD 23.482

15. 10. 2019

0 komentářů

LEXXUS vyprodal Tulipa City II

 

Pražská realitní kancelář LEXXUS oznamuje úspěšné ukončení prodeje II. etapy bytů v projektu Tulipa City v Pražských Vysočanech. Unikátní developerský projekt vyniká skvělou dostupností a nadstandardní občanskou vybaveností.

Loading



 


Tulipa City je nová čtvrť, která vyrůstá v bývalém areálu ČKD.  Bytové domy jsou stavěny jako praktické a cenově přijatelné bydlení pro singles, seniory i mladé rodiny s dětmi. Jednou z předností je snadná dostupnost metra. Stanice Kolbenova je vzdálena tři minuty. Součástí nově vznikající čtvrti bude také park, obchodní prostory, kanceláře a další služby, které obyvatelům zvýší kvalitu bydlení.
„Díky dokončení druhé etapy projektu Tulipa City se podařilo významně urychlit pozitivní proměnu Vysočan. Kdysi zanedbaná industriální lokalita se stala rezidenční čtvrtí s vynikající dopravní dostupností. Podobná proměna probíhá díky developerovi AFI Europe také na Praze 3 v rámci projektu Tulipa Třebešín. Jsme velmi rádi, že se na tak zajímavých a důležitých projektech můžeme podílet.“ říká Denisa Višňovská, Partner realitní kanceláře Lexxus.
Tisková zpráva Lexxus

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Analýza: Budou v Praze nájmy opět srovnatelné se splátkami hypoték?

Doba, kdy bude v Praze opět srovnatelné splácet vlastní byt a bydlet v nájmu, se pravděpodobně rychle blíží. V následujících dvou letech by se ceny nových bytů měly zvyšovat o 5 % ročně, postupně klest sazby hypoték ke 3 % a růst nájemné v průměrně o 10 % za rok. Vyplývá to z aktuální analýzy Central Group.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

16. 04. 2024

Družstevní bydlení je stále cenově dostupnější alternativa

Pořízení staršího družstevního bytu je v průměru o 15 procent levnější než koupě bytu v osobním vlastnictví. Zatímco průměrná prodejní cena bytu v Česku v osobním vlastnictví na začátku letošního roku dosahovala 70 tisíc korun za metr čtvereční, průměrná cena za metr čtvereční družstevního bytu byla na hranici 47 tisíc korun za metr čtvereční. Vyplývá to z analýzy společnosti RE/MAX.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

09. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *