EUR 25.145

USD 23.453

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.145

USD 23.453

20. 07. 2021

0 komentářů

KONEC NÁKUPŮ „Z PAPÍRU“: GEOSAN DEVELOPMENT ZAVÁDÍ MODERNÍ TECHNOLOGIE PRO PROHLÍDKY BYTŮ

 

Poptávka po nových bytech v Praze zůstává i nadále silná a většina plánovaných projektů se vyprodá ještě před jejich dokončením. Současně s tím developeři stále více využívají moderních technologií, které klientům poskytují lepší představu o tom, jak bude jejich nový domov vypadat. Touto cestou se vydala i developerská společnost Geosan Development, která vylepšila své prodejní centrum pro aktuální projekty Rezidence Neklanka 2 a Rezidence Radimova Břevnov. Součástí showroomu se stala interaktivní aplikace, jež dává příležitost prozkoumat jednotlivě byty i lokalitu projektů z různých úhlů a pohledů, prohlédnout si občanskou vybavenost v okolí i zjistit docházkovou vzdálenost na metro, do školy či obchodů. V případě břevnovského projektu je nyní k dispozici i virtuální prohlídka bytu s využitím 3D brýlí.

Loading



 


„Nový shrowroom funguje na principu fotogrammetrie: s pomocí velkého množství snímků pořízených z různých úhlů se postupně vytvoří komplexní interaktivní model projektu a jeho blízkého okolí. Zájemci si poté mohou přes dotykovou obrazovku vybrat konkrétní byt, rozhlédnout se třeba z jeho budoucí terasy a zjistit, jak zajímavý výhled je čeká – ať už se jedná o rybník Vincentinum a panorama Pražského hradu v případě Rezidence Radimova Břevnov anebo komunitní zahradu, která pozvolně přechází v les u Rezidence Neklanka 2,“ vysvětluje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu ve společnosti Geosan Development.
Moderní technologie zároveň dovolují ukázat, v jakou denní dobu bude do bytu dopadat sluneční světlo. Klienti si pak mohou podle svých preferencí vybrat orientaci bytu podle světových stran, stejně jako si zvolit z nabízených standardů. „Pro náš břevnovský projekt jsme nachystali novinku v podobě speciálních 3D brýlí, které klientům zprostředkují procházku nezařízenými byty ve virtuální realitě a zároveň jim usnadní následný výběr z dostupných variant standardů. Ty je totiž možné různě měnit a hledat vhodnou kombinaci na míru,“ dodává Jiří Baloun.
Rezidence Radimova Břevnov nabízí celkem 68 bytů v dispozicích od 1+kk do 5+kk doplněných o nebytové jednotky občanské vybavenosti. Komornější Rezidence Neklanka II čítá dohromady 31 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Oba projekty jsou aktuálně v prodeji a jejich výstavba začne ještě letos.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *