EUR 25.090

USD 23.448

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.090

USD 23.448

14. 03. 2022

0 komentářů

Kevin Turpin povýšen na regionálního ředitele kapitálových trhů pro střední a východní Evropu

 

Společnost Colliers, přední poskytovatel diverzifikovaných profesionálních služeb a investičního managementu v sektoru komerčních nemovitostí, povýšila s okamžitou platností Kevina Turpina na regionálního ředitele pro kapitálové trhy ve střední a východní Evropě.

Loading



 

Kevin Turpin, jenž dosud zastával pozici regionálního ředitele pro výzkum v tomto regionu, přináší široké odborné znalosti z oblasti kapitálových trhů, které získal během své 17leté praxe. Ve své nové funkci se zaměří na další rozvoj linie služeb společnosti Colliers v oblasti kapitálových trhů ve střední a východní Evropě. Colliers poskytuje široké spektrum strategických investičních služeb v oblasti komerčních nemovitostí zahrnující poradenství na straně nákupu i prodeje, zahrnující obchodní a technické due diligence.

Kevinovo jmenování představuje pro Colliers v CEE regionu i na evropské úrovni důležitý krok. Jsem si jistý, že díky svým rozsáhlým vztahům s klienty a znalosti trhu pomůže našim stávajícím investičním klientům růst a přijímat správná strategická rozhodnutí a zároveň přilákat nové příležitosti. Společně budeme poskytovat ucelenější a jedinečnou regionální platformu pro investory v širším spektru realitních odvětví,“ řekl Luke Dawson, výkonný ředitel pro přeshraniční kapitálové trhy společnosti Colliers v regionu EMEA.

Jsem nadšená, že mohu Kevina přivítat na této nové pozici. Jeho zkušenosti se strategickými analýzami, třídami aktiv a geografickými oblastmi nemají v regionu obdoby a umožňují nám poskytovat klientům jedinečnou a širokou nabídku,“ uvedla Monika Rajska-Wolinska, generální ředitelka Colliers ve střední a východní Evropě.

Kevin bude úzce spolupracovat s Dorotou Wysokińskou-Kuzdrou, vedoucí oddělení Corporate Finance and Living Services pro střední a východní Evropu, jejíž tým podporuje klienty v oblasti poradenství, transakcí a operací v rezidenčním a širším sektoru bydlení, stejně jako v oblasti dluhového a kapitálového poradenství.

REKLAMA

Kevin svými rozsáhlými znalostmi spolu s informováním o tržních trendech a hloubkovými analýzami pomáhal investičním klientům činit informovaná realitní rozhodnutí, zejména v posledních dvou náročných letech. Kevin je také uznávaným řečníkem a účastníkem panelů na významných mezinárodních realitních akcích, kde se dělí o své poznatky z kapitálových trhů a výzkumu a široký obchodní pohled na tržní trendy.

Jsem potěšen, že mohu tuto roli převzít. Colliers již má prvotřídní investiční týmy v celé střední a východní Evropě a společně budeme dále rozvíjet naše schopnosti a dosahovat nejlepších možných výsledků pro naše klienty v tomto regionu. Téměř 17 let jsem se věnoval poradenství interním i externím klientům na trzích s nemovitostmi ve střední a východní Evropě, a to jak během tržního růstu i poklesu, a proto se obzvláště těším, že budu moci tyto zkušenosti uplatnit v nové roli,“ řekl Kevin Turpin, regionální ředitel společnosti Colliers pro kapitálové trhy ve střední a východní Evropě.

Region CEE společnosti Colliers zahrnuje Bulharsko, Českou republiku, Maďarsko, Polsko, Rumunsko a Slovensko.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *