EUR 25.145

USD 23.453

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.145

USD 23.453

18. 11. 2022

0 komentářů

Historicky nejvyšší počet předaných bytů za rok hlásí Horizon

 

Developerská skupina Horizon letos předá rekordní počet bytů. Horizon, součást největšího developerského holdingu v Izraeli Shikun & Binui obchodovaného na izraelské burze, je na tuzemském trhu aktivní od roku 2001. Svých 21 let působení v Česku nyní slaví pokořením dalšího milníku – 500 byty předanými v jednom roce novým majitelům.

Loading



 

Horizon stojí za mnoha již dokončenými projekty, které se významně zapsaly do mapy rezidenční výstavby v Praze – butikovým bydlením Kay River Lofts v Karlíně či Rezidencí Modřanka. Dále za rozsáhlými komplexy jako Rezidence Zahálka (1. a 2. etapa) v pražských Hodkovičkách nebo Rezidence Čámovka, jejíž 2. etapa nedávno získala certifikaci udržitelné výstavby BREEAM. V jejich rámci společnost zajistila kvalitní a nadčasové bydlení více než 1 000 klientům.

„Těší mě úspěchy, kterých dosahujeme. Rekordní počet předaných bytů za tento rok je jednoznačně jedním z nich, neboť to znamená, že jsme letos poskytli 500 rodinám nový, funkční a promyšlený domov,“ říká Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon.

Horizon nedávno spustil prodej 79 dvojdomů a vil z projektu Aura Statenice v údolí Únětického potoka blízko Prahy 6. Domy první fáze se pyšní nadstandardně velkými pozemky o rozloze až 1 500 metrů čtverečních. Zároveň pokračuje prodej bytů poslední etapy Rezidence Zahálka situované v sousedství Vltavy a místního golfového hřiště, jejíž dokončení je plánováno v roce 2024.

Mezi připravované projekty společnosti patří Rezidence Blízká. Projekt v pražském Karlíně nabídne byty v dispozicích od 1+kk až po luxusní 4+kk s plochou sto metrů čtverečních v nejvyšších podlažích. Dalšími chystanými projekty jsou 3. etapa populární Rezidence Čámovka či Urbanika na pražském Smíchově s výhledy na Vyšehrad a Pražský hrad.

Více informací o společnosti Horizon a jejích projektech najdete na www.horizonholding.cz.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *