EUR 25.235

USD 23.616

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.235

USD 23.616

Text: Petr Zámečník

13. 06. 2018

0 komentářů

Wüstenrot: to nejlepší ze stavebního spoření a hypoték

 

Výhodné stavební spoření, atraktivní hypotéky, úvěry ze stavebního spoření, ale i třeba nadstandardní spořicí účet. Kolik finančních ústavů musíte navštívit, abyste všechno tohle zařídili? Pokud zamíříte do Wüstenrotu, bude vám stačit jedna návštěva.

Loading



 


Výhodou finanční skupiny Wüstenrot je, že kombinuje to nejlepší ze světa stavebního spoření a hypoték. A jako třešinku na dortu vám nabídne lákavé zhodnocení na spořicím účtu.  Všechno přitom zařídíte na jednom místě.

Nejlepší stavební spoření

Před nedávnem představila Wüstenrot – stavební spořitelna nový tarif s úrokovou sazbou 1,2 % ročně. Díky státní podpoře až dva tisíce korun se může roční zhodnocení vyšplhat dokonce na 4,5 % ročně (bez poplatků a srážkové daně). Nové stavebko lze sjednat jednoduše on-line nebo přímo u finančních poradců. Úroková sazba je garantovaná, bez speciálních podmínek, bonusů či věkových omezení. Pokud hledáte maximálně jednoduché stavební spoření s nejvyšším výnosem, je Wüstenrot jasnou volbou. Navíc pro děti a mladé do 24 let věku je bez poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Úspory se do začátku života hodí – ať už třeba na studium, nebo jako nezbytná suma vlastních prostředků pro nákup nemovitosti.

Chcete si radši půjčit nebo refinancovat staré úvěry na bydlení?

Když už máte něco naspořeno a uvažujete o koupi bytu nebo domu, vyrazit do Wüstenrotu se vyplatí. Hypotéku můžete získat až na 90 % hodnoty pořizované nemovitosti, tzv. LTV. I když sazby úvěrů na bydlení v posledním roce rostou, Wüstenrot zlevnil hypotéky v pásmu 80–90 % LTV. Sazbu s tříletou fixací tak pořídíte již za 2,54 % a nemusíte si k Wüstenrotu převádět běžný účet či využívat další produkty a služby. Navíc díky akci nemusíte hradit poplatek za zpracování a poskytnutí úvěru ve výši 2400 korun.
Jestliže se chystáte naopak vlastní bydlení stavět, i pro vás Wüstenrot vylepšil svou Hypotéku na výstavbu. Na rozjezd stavebních prací můžete získat až 100 % současné hodnoty nemovitosti. Peníze dostanete přímo na svůj běžný účet a vlastní úspory použijete až později. Navíc maximální částka jednotlivých čerpání v rámci výstavby činí až dva miliony korun, takže ušetříte čas nejen s papírováním, ale i za poplatky průběžné návštěvy odhadce.
A pokud jste si už na bydlení půjčili například u stavební spořitelny, ale vysoké splátky se nepříjemně zakusují do vašeho rozpočtu, zkuste Wüstenrot. Refinancovat účelové úvěry můžete u Wüstenrotu za bezkonkurenční sazbu 4,39 % s Půjčkou ProBydlení. Bez zajištění nemovitostí získáte až 800 000 korun. Stačí jen bezproblémové splácení za posledních 12 měsíců. Ušetříte tak nejen na splátkách, ale i na uzavření smlouvy o stavebním spoření, které je nedílnou součástí překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení. V rámci časově omezené akce vám Wüstenrot odpustí poplatek, který je standardně 1 % z cílové částky.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje


Související články

V Praze výrazně rostou prodeje nových bytů, ale už i ceny

Prodeje nových bytů v Praze v letošním roce výrazně rostou, developeři za první čtvrtletí prodali celkem 1520 nových bytů. To je ve srovnání se stejným obdobím loňského roku takřka trojnásobek. První čtvrtletí loňského roku však bylo z pohledu prodejů nejhorší v historii monitoringu trhu, tedy za poslední dvě desetiletí.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

22. 04. 2024

Během prvního čtvrtletí se v Brně prodalo nejvíce bytů za dva roky

Za první kvartál roku 2024 našlo své kupce celkem 246 brněnských novostaveb. Oproti průměru za předchozí rok, který byl poznamenán utlumenou poptávkou v důsledku vysokých úrokových sazeb, se jedná o 100% nárůst. Jak vyplývá z dat společnosti Trikaya, začátek letošního roku byl natolik úspěšný, že dokonce překonal dlouhodobý průměr. Ceny zatím stoupají pozvolna, pohybují se […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

17. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *