19. 11. 2019

AFI EUROPE DOKONČILA HRUBOU STAVBU VILOVÝCH DOMŮ V REZIDENČNÍM PROJEKTU TULIPA TŘEBEŠÍN

Developerská společnost AFI Europe dokončila hrubou stavbu pěti vilových domů v rezidenčním projektu Tulipa Třebešín na pomezí pražských Malešic a Strašnic. Unikátní koncept luxusního bydlení v širším centru metropole nabízí celkem 25 velkometrážních bytů v dispozicích od 3+kk do 4+kk a výměře od 90 do 120 m2. Každý z bytů má k dispozici vlastní terasu a garáž. Chybět nebude ani společná zahrada. Za architektonickým návrhem stojí ateliér Smitka. Předpokládaný termín dokončení je v závěru příštího roku.

„Naším cílem bylo vytvořit speciální koncept bydlení, který bude splňovat nároky i těch nejnáročnějších klientů. Každý vilový dům zahrnuje maximálně pět bytů. Jedním z nich je také střešní, který disponuje dvěma soukromými terasami. Velký důraz je přitom kladen na chytré dispozice a vzdušnost interiéru. V tomto ohledu nabízíme také pomoc a rady zkušené designérky Magdaleny Hopkins, s jejíž pomocí si mohou klienti vytvořit útulný a přitom efektivně zařízený domov podle svých představ,“ komentuje Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI EUROPE, a dodává: „Bydlení ve viladomech v Tulipa Třebešín má jednoznačně rodinný charakter. Projekt navazuje na původní vilovou zástavbu a nachází se v blízkosti Malešického parku s širokými možnostmi trávení volného času včetně bezbariérového dětského hřiště. Nechybí ani mateřská škola s kapacitou 60 dětí.“
Projekt Tulipa Třebešín je situovaný u autobusové zastávky Třebešín cca 5 minut jízdy od stanice metra A Želivského. Jeho hlavní předností je skvělá dopravní dostupnost do centra města a blízkost zeleně.
Tisková zpráva AFI EUROPE

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek