22. 09. 2014

Subjekty:
CENTRAL GROUP

CENTRAL GROUP zahajuje prodej poslední etapy prodejně nejúspěšnějšího projektu historie. Ideální byty pro mladé nabízí nově s dotovanou hypotékou

Třetí etapa projektu Javorová čtvrť sestává ze čtyř bytových domů a nabízí celkem 375 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk. Ceny nového bydlení od CENTRAL GROUP zde začínají na 25.700 Kč za metr čtvereční včetně DPH, průměrná cena všech bytů v projektu pak dosahuje 38.400 Kč za metr čtvereční včetně DPH. To je o 35 % méně, než činí aktuální cenový průměr nových i starých bytů v celé Praze (podle statistik serveru Realitymix.cz).

Konečné ceny bytů ALL INCLUSIVE včetně DPH, příslušenství a ve vysokém standardu provedení KOMFORT pak začínají na 1,3 mil. Kč za 1+kk a na 2,2 milionu korun za 2+kk. Ceny obytných ateliérů 1+kk pak startují již na 1,2 milionu korun a ateliérů 2+kk na 1,7 mil. Kč včetně DPH.

Bydlení pro mladé s DOTOVANOU HYPOTÉKOU CENTRAL GROUP

Přes 80 procent všech jednotek v poslední etapě projektu Javorová čtvrť je malometrážních o dispozicích 1+kk a 2+kk. Jedná se tedy o ideální a cenově dostupné bydlení především pro mladé singles a páry, případně jako skvělá investice pro realitní investory za účelem pronájmu. Zejména na ně proto plánuje společnost CENTRAL GROUP cílit.

REKLAMA

„Kromě bezkonkurenční ceny nových bytů v celé Praze jsme ve spolupráci s Hypoteční bankou vyvinuli pro zájemce o nové bydlení unikátní produkt. Tím je DOTOVANÁ HYPOTÉKA CENTRAL GROUP s garantovanou úrokovou sazbou ve výši pouze 2,19 % ročně. Věříme, že díky spojení nízkých úroků s nízkými cenami zvýšíme dostupnost vlastnického bydlení v Praze pro mladou generaci a zároveň vytvoříme atraktivní produkt pro realitní investory. Naším cílem je prodat zhruba polovinu celé poslední etapy ještě do konce letošního roku,“ říká Dušan Kunovský, šéf společnosti CENTRAL GROUP.

Poslední etapa = poslední možnost využít bezkonkurenčních cen nových bytů

Bytový areál Javorová čtvrť se dostal do obecného povědomí okamžitě poté, co společnost CENTRAL GROUP začala prodávat jeho první etapu na podzim roku 2012. Nabídka mnoha bytů za ceny pod hranicí 1 milionu korun tehdy v Praze doslova zahájila cenovou revoluci.

„Díky bezkonkurenčním cenám se během pouhých dvou let Javorová čtvrť stala jednoznačně nejprodávanějším rezidenčním projektem novodobé české historie. Dokazují to čísla – za pouhé dva roky jsme v této lokalitě reálně prodali téměř 500 bytů, což se nikomu jinému na jednom místě v tak krátkém čase nepodařilo. Vzpomínám si, že jsme museli pracovat s pořadníky, kdy na jeden byt bylo až pět zájemců,“ připomíná Dušan Kunovský.

REKLAMA

Přesně po dvou letech společnost zahajuje prodej již třetí, poslední etapy v této lokalitě. Ta navazuje na již dokončenou a téměř vyprodanou první fázi s 304 jednotkami a na druhou etapu s 264 byty, které budou dokončeny v prosinci letošního roku. Celkem tedy v Horních Měcholupech během pouhých tří let vznikne téměř 950 bytů, což činí z lokality největší a nejrychleji se rozvíjející developerský projekt v celé Praze.

Ukázkový byt v lokalitě

Všichni zájemci o nové bydlení se mohou na vlastní oči přesvědčit o vysoké kvalitě provedení bytů od CENTRAL GROUP přímo v ukázkovém bytě, který je pro ně v lokalitě Javorová čtvrť otevřen vždy od pátku do neděle od 13 do 18 hodin.

Generálními dodavateli stavby byly vybrány společnosti GEMO Olomouc a MOTA-ENGIL, které již pro CENTRAL GROUP v minulosti několikrát stavěly. Dokončení celého bytového areálu je naplánováno na čtvrté čtvrtletí příštího roku.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek