Pondělí 18. června. Svátek má Milan.

Česká spořitelna přichází od března s další akční nabídkou

21.02.2018 11:02 Tisková zpráva: Česká spořitelna

ČNB v prvních týdnech roku 2018 přistoupila k dalšímu zvýšení úrokových sazeb, což se odrazilo i ve vývoji na trhu hypoték. Česká spořitelna se i nadále snaží vyjít všem zájemcům o hypotéku vstříc. Nově tak nabídne od 1. března do 30. dubna 2018 ke všem novým hypotékám pojištění domácnosti i nemovitosti na 1 rok zdarma.

Česká spořitelna začala na podzim loňského roku jako první banka na trhu nabízet hypotéku s možností fixace úrokové sazby na 15 let. Dlouhodobá fixace znamená pro klienty jistotu nízkých a neměnných splátek na více let dopředu. Díky tomu mohou klienti lépe hospodařit se svými domácími rozpočty.

Trh s hypotékami se neustále vyvíjí a Česká národní banka opakovaně zvýšila úrokové sazby. Česká spořitelna vnímá tuto dobu jako vhodnou příležitost, jak klientům vyjít vstříc a poskytnout jim nové benefity. Kdo si od prvního března do třicátého dubna sjedná novou hypotéku, bude mít možnost využít akční nabídku a získat od České spořitelny pojištění domácnosti i nemovitosti na rok zdarma. Úrokové sazby na trhu pomalu rostou, proto chceme klientům nabídnout i jiné benefity, které jim usnadní cestu za splněním svých snů a plánů,” uvedl Marek Petráš, produktový manažer hypoték České spořitelny.

Úrokové sazby hypoték České spořitelny začínají u pětileté fixace na 2,69 %, u osmileté fixace na 2,79 %, u desetileté fixace na 2,89 % a u patnáctileté na 3,09 % ročně.