18. 06. 2015

CTP A UNICREDIT BANK PODEPSALY ÚVĚR VE VÝŠI 130 mil EURO; CTPARK HLUBOČKY DALŠÍ LOKALITOU CTPARK NETWORK

Radek Zeman, finanční ředitel společnosti CTP: „Jsme velmi rádi, že jsme mohli navázat na naši dlouholetou spolupráci s UniCredit Bank. Naše spolupráce se datuje až do roku 2010 a od té doby je UniCredit Bank naším stálým a spolehlivým partnerem. Těšíme se na další rozvoj spolupráce v budoucnu.“

Tomáš Procházka, manažer odboru real-estate, UniCredit Bank: „Společnost CTP je naším významným klientem s aktuální úvěrovou expozicí ve výši 200 milionů eur. Plánovaná expanze společnosti CTP je dobrým předpokladem pro naši budoucí spolupráci.”

Prostředky z této transakce budou použity také na rozšíření a investice do stávajících klíčových parků v síti CTPark Network, konkrétně CTParku Brno, CTParku Divišov, CTParku Hranice a CTParku Humpolec.

Nový průmyslový park, pojmenovaný CTPark Hlubočky, je využíván přední americkou společností, která vyrábí a dodává součástky a díly pro letecký průmysl a v areálu zaměstnává na 1.000 lidí.

CTPark Hlubočky se nachází v blízkosti Olomouce a je přímo napojen na železnici a dobře dostupný z dálnice. Pod správou CTP bude využívat výhody kompletního servisu a správy nemovitostí a také dlouholetých zkušeností a vysoké odbornosti jejích zaměstnanců. Samotná lokalita je charakteristická dlouhou průmyslovou tradicí a vzdělanou a zkušenou pracovní silou.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek