21. 11. 2019

DARAMIS NABÍZÍ INVESTICI DO ZAHRANIČNÍCH PROJEKTŮ

Již čtyři zahraniční projekty realizuje developerská společnost Daramis. Jedná se o dva projekty v rumunské Bukurešti – Vita Bella a Felicity a dva bulharské projekty v Sofii – Paramont a Divila. V nabídce jsou bytové jednotky v dispozicích od 1kk do 4kk.

„Rozhodli jsme se nabídnout na českém trhu zajímavé investiční příležitosti v našich projektech v Rumunsku a Bulharsku. Například dvoupokojový byt v rumunském projektu Felicity se 74 m2 je v nabídce za 1,8 milionu Kč včetně DPH s výnosností až 7 %. U projektů samozřejmě nabízíme možnost vybavení nábytkem i službu zajištění pronájmu, uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.
Rumunské projekty Vita Bella a Felicity jsou dokončené a připravené k prodeji. Bulharské projekty jsou ve fázi výstavby.
Rezidenční komplex Vita Bella se nachází v severní části Bukureště v lokalitě Pipera, která je jednou z oblastí s nejvyšším ekonomickým rozvojem v posledních letech.
Felicity je rezidenční komplex v severní části 1. okresu Bukurešti, v jeho sousedství je plná občanská vybavenost, jako například Baneasa Shopping City Mall, obchodní zóna, dálnice, parky a letiště Baneasa. Projekt byl postaven ve 2 fázích a zahrnuje celkem 12 bloků s velkým parkem, zelenými plochami a hřištěm.
Paramont je luxusní rezidenční budova v prestižní čtvrti Manastirski Livadi-East s pohodlným přístupem do centra města a přírodního parku Vitosha. Paramont zahrnuje 52 bytů a studií, tři obchodní jednotky a podzemní parkoviště.
Nejmenším „butikovým“ projektem je Divila, který nabízí 15 apartmánů ve čtyřpatrové budově.
Tisková zpráva Daramis

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek