23. 11. 2022

Ekospol dokončil stavbu projektu Ekobyty U Obory, byty se prodaly dlouho před dokončením

Noví majitelé se už brzo nastěhují do nových bytů v žádaném projektu Ekobyty U Obory developerské společnosti Ekospol, který byl těchto dnech dokončen a zkolaudován. Zájem o projekt byl tak obrovský, že byl vyprodán už v době hrubé stavby, tedy letos v únoru. Každý z 69 mimořádných bytů má buď balkon, terasu či předzahrádku.

Generální ředitel a předseda představenstva Ekospolu Evžen Korec s generálním ředitelem Baumitu Pavlem Medem a generálním ředitelem a předsedou představenstva PP 53 Ivanem Bauerem při slavnostním otevření projektu Ekobyty U Obory.

Zájem o tento projekt nás příjemně překvapil. Jen krátce po zahájení prodeje byla většina bytů prodaná. Na druhou stranu jsme velkou poptávku očekávali, protože jsme jako tradičně nabídli nové byty za ceny hluboko pod celopražským průměrem. I díky tomu jsme opět potvrdili, že naše projekty vyprodáváme dlouho před dokončením stavby,“ říká generální ředitel a předseda představenstva developerské společnosti Ekospol Evžen Korec.

Ekobyty U Obory se nacházejí ve vyhledávané lokalitě jen 19 minut od centra a přitom v zeleni. Samozřejmostí je výborná dopravní dostupnost a plná občanská vybavenost – v blízkosti jsou mateřské i základní školy, lékařské ordinace, obchody i restaurace. V místě je také zámek, divadlo, kino i pivovar. Byty jsou tak ideální pro aktivní rodiny s dětmi ale i jednotlivce. Jen pár minut pěšky je vyhledávaná uhříněveská obora, která je jako stvořená ke klidným procházkám nebo aktivnímu sportování. Na jejím okraji je sportovní a tréninkové centrum a jezdecký klub,“ přibližuje výjimečnost projektu i jeho okolí Korec.

Bytový projekt Ekobyty U Obory mezi ulicemi Františka Diviše a Bystřičná tvoří nízkoenergetický čtyřpodlažní bytový dům disponující celkem 69 byty. Projekt se nachází v Praze Uhříněvsi, nedaleko přírodního útvaru uhříněveská obora. Zájemci si mohli vybírat z bytů dispozic od 1+kk (29 m²) do 3+kk (75 m²), přičemž každý byt disponuje vždy buď balkonem, terasou či předzahrádkou. Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost, jak MHD, tak i autem.

REKLAMA

Ekobyty U Obory už v základní ceně nabízely vysoký standard, například plovoucí laminátové podlahy, plastová okna s šestikomorovým profilem či protipožární vstupní dveře 3. bezpečnostní třídy. Všechny byty jsou také vybaveny rekuperací, díky které je v domácnosti zajištěn stálý přísun čerstvého vzduchu. „Ten je filtrován a ohříván teplem odcházejícího vzduchu. V každém bytě je tedy zajištěno zdravé větrání bez zbytečných tepelných ztrát,“ vysvětluje mluvčí Ekospolu Filip Sušanka.

Uhříněves patří v posledních letech k velmi vyhledávaným lokalitám pro bydlení, vhodná je jak pro jednotlivce, tak i pro rodiny. Místo totiž nabízí spoustu sportovního i kulturního vyžití, kromě mnoha sportovišť je zde i divadlo a kino. Možnost relaxace poskytne uhříněveská obora, která je od nových bytů jen pár minut klidné chůze. Zároveň Uhříněves nabízí všechny klady bydlení v hlavním městě – skvělou dopravní dostupnost do centra i ven z města, stejně jako plnou občanskou vybavenost. Tato městská část se může chlubit také vlastním pivovarem a zámkem.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.49 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu