23. 10. 2019

Subjekty:
EKOSPOL

Ekospol povyšoval, zástupcem ředitele sektoru výběrových řízení se stal Ivan Sedlačik

23. 10. 2019 Praha – Dlouhodobý lídr bytové výstavby Ekospol povyšoval, novým zástupcem ředitele sektoru výběrových řízení se stal Ivan Sedlačik. Ve společnosti je od září 2015, kdy nastoupil jako pracovník stejného sektoru. Výběrovým řízením v Ekospolu i nadále šéfuje Ondřej Chalupa.

Sedlačik před nástupem do Ekospolu pracoval ve společnosti Pavel Švestka, která se specializuje na přípravu staveb. Vystudoval Fakultu stavební Českého vysokého učení technického v Praze, kde v roce 2018 obhájil disertační práci na téma analýza kapacity bypassu okružních křižovatek a získal titul Ph.D. Ve svém volném čase se věnuje skautingu, rád běhá a jezdí na kole. Často též vyráží do přírody, případně tráví čas nad knihou.
Ivan se ve své pozici osvědčil natolik, že jeho aktuální povýšení bylo jasnou věcí. Jsem rád, že ve firmě máme podobně pracovité a vzdělané lidi s obrovským tahem na branku,“ říká generální ředitel a předseda představenstva společnosti Ekospol Evžen Korec a dodává, že současné jmenování do nové funkce je další potvrzením toho, jak Ekospol oceňuje nejlepší zaměstnance.
U nás nezáleží na tom, kolik má kdo odpracovaných roků. Rozhodující je hlavně přínos pro naši společnost. I úplní nováčci ve firmě mohou poměrně rychle dosáhnout na manažerské posty s milionovými platy. Navíc budou u toho, jak se Praha rozvíjí a mění. Ekospol totiž už více než čtvrt století mění tvář hlavního města a buduje nové městské čtvrtě. A právě to je jeden z hlavních benefitů naší společnosti – možnost uplatnit své nápady a vytvořit nové domovy pro co nejvíce lidí,“ doplňuje Korec.