Úterý 24. října. Svátek má Nina.

EKOSPOL zahajuje prodej dalších 250 bytů v Kyjích a v Měcholupech

20.05.2013 02:05 Tisková zpráva:

Konkrétně byty 1+kk s balkonem začínají dokonce pod hranicí 1,2 mil. Kč vč. DPH, byty 2+kk jsou k mání již za 1,7 milionu korun a byty o dispozicích 3+kk startují na 2,5 milionech Kč vč. DPH.

Aktuálně nejprodávanější rezidenční projekty v celé Praze

Obě lokality dlouhodobě patří mezi nejprodávanější bytové projekty současnosti. V Kyjích společnost EKOSPOL aktuálně staví dvě etapy s celkem 162 byty. Druhá etapa bude dokončena letos koncem léta a
4 měsíce před dokončením dosahuje vyprodanost 93 %, do třetí se majitelé nastěhují v létě příštího roku a prodáno je již 75 % jednotek.

V Měcholupech je aktuálně ve výstavbě celkem 295 bytů. Třetí etapa je téměř rok před dokončením kompletně rozprodána a ve čtvrté etapě zůstává v momentě zahájení stavby z celkových 202 bytů jen posledních 21, vyprodanost tedy atakuje neuvěřitelných 90 % déle než rok před dokončením.

„V obou lokalitách jsme na podzim loňského roku spustili doslova cenovou revoluci, která trvá dodnes. Nízké ceny a vysoká kvalita bytů prověřená již 21letou zkušeností je přesně tou kombinací, na kterou dnes kupující slyší. Pomáhá nám i fakt, že každý pátý byt prodáme na doporučení našich stávajících klientů,“ pochvaluje si Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL.

Celkem má EKOSPOL ve výstavbě 608 bytů ve třech lokalitách, kromě Kyjí a Měcholup ještě v Uhříněvsi. Všechny tři projekty jsou přitom koncipovány tak, aby oslovily specifické skupiny klientů, kteří si tak mohou vybrat cenově dostupné bydlení přesně podle svých představ.

V Měcholupech jsme vsadili na startovací bydlení pro mladé lidi a začínající rodiny, jde o nejlevnější nové byty v celé Praze. V Kyjích je naše nabídka rovnoměrně rozprostřena mezi menší a velké rodinné byty a cílí na všechny, kteří hledají bydlení na metru. Uhříněves je pak koncipována jako cenově dostupné rodinné bydlení v nízkopodlažních viladomech obklopených zelení. Ve všech našich stěžejních lokalitách máme k dispozici ještě dostatek pozemků, takže pokud se byty znovu během pár měsíců rozprodají, obratem doplníme nabídku o další. A nízké ceny udržíme i u dalších etap,“ uzavírá Evžen Korec.