Sobota 21. října. Svátek má Brigita.

FINEP kupuje Maxima Reality, čímž vstupuje na trh sekundárních nemovitostí a posiluje tak svou pozici na realitním trhu

24.09.2014 09:09 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

„Spojením dvou velkých hráčů na trhu, kteří oba patří mezi největší ve svém oboru na území Prahy, umožní další rozvoj poskytovaných služeb. Společnost FINEP dosud působila především v oblasti výstavby a prodeje bytů a rodinných domů. Nákup velké realitní kanceláře nám umožní realizaci nových obchodních cílů a plánů. Obě společnosti budou i nadále působit pod svým vlastním jménem,“ říká Tomáš Pardubický, generální ředitel společnosti FINEP.

„Naše vlastní realitní kancelář FINEP bude i nadále pokračovat ve své práci a bude se soustředit na klienty, kteří přichází s potřebou prodeje současného bydlení a nákupu nového bytu či domu v rámci některého z projektů od FINEPu. V Maxima Reality chceme rozvíjet nový přístup k prodeji nemovitostí, který je zaměřen na práci s klientem,“ vysvětluje Tomáš Pardubický. Hlavním cílem je poskytovat klientům nadstandardní služby spojené s nákupem či prodejem nemovitostí, a to i v oblastech jako je financování nebo odborné posouzení vybrané nemovitosti. V tomto ohledu získají klienti Maxima Reality významnou výhodu v podobě know-how odborníků ze společnosti FINEP. „Stejně jako tomu je u FINEPu, i v případě naší nové akvizice pro nás bude zásadní kvalita poskytovaných služeb a zodpovědný proklientský přístup,“ dodává Pardubický.

Realitní kancelář Maxima Reality poskytuje své služby již 18 let. Nabízí komplexní, profesionální realitní služby. Hodnota v roce 2013 zprostředkovaných prodaných a pronajatých nemovitostí činila 1,5 miliardy korun. „Věříme, že se nám podaří pozici Maxima Reality v následujícím období posílit a přijít s novým přístupem v její činnosti,“ uzavírá generální ředitel FINEP, Tomáš Pardubický.