14. 10. 2015

Horizon Holding odstartoval výstavbu projektu Rezidence Modřanka

Během čtyř fází probíhající výstavby Rezidence Modřanka vyroste na místě bývalého modřanského cukrovaru celkem 292 bytů a 3 000 metrů čtverečních ploch pro maloobchod a služby. Výsledná podoba projektu zahrnuje čtyři moderní bytové domy postavené do tvaru podkovy, které vytvoří jedinečný soukromý prostor pro rozlehlé travnaté atrium se stromy a dětským hřištěm. Vznikne tak báječné místo pro život rodin s dětmi a trávení volného času.

Prodej bytů první etapy Rezidence Modřanka byl zahájen již letos v březnu. Výstavba druhé etapy projektu, která je již také v prodeji, by měla začít přibližně na přelomu roku.

„Horizon Holding na území Prahy rozšiřuje své aktivity a stává se stále významnějším hráčem na realitním trhu v hlavním městě. Kromě projektu Rezidence Modřanka pracujeme i na dalších projektech, jež přetvoří mapu rezidenčního bydlení v Praze,“ uvedl Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon Holding. „Například pro další z našich projektů, Rezidenci Vltava v Karlíně, jsme úspěšně obdrželi úřední kolaudaci. Zároveň se dokončují terénní práce a přípravy k nastěhování prvních majitelů,“ doplnil Furman.

Jedinečnost karlínského projektu Rezidence Vltava, který nabízí několik posledních bytových jednotek k prodeji, potvrzuje zisk prestižní Ceny architektů v soutěži Realitní projekt pro rok 2014. Kvalitu tohoto rezidenčního projektu se 105 luxusními byty potvrzuje spolupráce s profesionály z nejrůznějších sektorů, například s interiérovými architekty, kteří připravili zařízení vzorových bytů tak, aby co nejvíce přiblížili zákazníkům podobu budoucího bydlení.

REKLAMA

„Dalším naším projektem je Rezidence Čámovka v pražských Čimicích. První etapa výstavby se 145 byty byla zahájena na začátku roku 2011 a ve druhé polovině roku 2014 byly vyprodány poslední volné byty. Druhou etapu výstavby projektu a prodeje 148 bytů odhadujeme na jaro roku 2016,“ uvedl Yishay Furman. Podstatná část celého rozvojového území čeká na změnu územního plánu. Co do velikosti tvoří více než polovinu celého 7ha pozemku. Plánována je zde výstavba dalších 450 bytů v několika fázích výstavby.

Investorská skupina Horizon Holding působí na českém trhu již od roku 2000. Díky spojení dvou mezinárodních společností se jedná o skupinu s dlouholetými zkušenostmi ze světového trhu, a to nejen z oblasti developmentu, ale také ze sféry logistiky, obchodu a komunikačních technologií. Má tedy skvělé předpoklady pro budování uživatelsky příjemných, funkčních, moderních a architektonicky unikátních projektů pro rezidenční bydlení.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek