20. 07. 2020

Hypotéky u CREDITAS začínají nyní na sazbě 1,89 % p.a.

Hypotéky od Banky CREDITAS dostaly od pondělí 20. července atraktivnější sazbu. Z předchozích 2,09 % klesla sazba na 1,89 %, tedy o 0,2 procentního bodu. Nejen sazbou, ale i dalšími parametry jde o jednu z nejlepších nabídek na trhu.

„Kombinace velmi nízké sazby a dalších benefitů, které CREDITAS u hypotéky má, z ní činí top nabídku na trhu. Na rozdíl od některých konkurentů například získání sazby nepodmiňujeme uzavíráním různých pojištění schopnosti splácet či životních pojištění. Také pojištění nemovitosti si klient vybírá sám dle svých preferencí,“ říká Věra Pavlišová, ředitelka retailového bankovnictví Banky CREDITAS.
Na sazbu 1,89 % ročně lze dosáhnout u hypoték na nemovitosti k bydlení s výší úvěru do 80 % hodnoty nemovitosti a s fixací sazby na 3 roky.
Banka CREDITAS má hypotéky v nabídce od září roku 2019. Hypotéky poskytuje s pevnou úrokovou sazbou, již si lze zafixovat na 3, 5, 7 nebo 10 let. Výše úvěru může dosahovat až 90 % hodnoty zastavené nemovitosti s tím, že úvěr může být zajištěn i více nemovitostmi. Kromě hypotéky na vlastní bydlení je v nabídce i hypotéka na investici, kdy se zakoupená nemovitost využívá k pronájmu, a také tzv. americká hypotéka, což je neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí.
Klient může kdykoli hypoteční úvěr splatit, případně vložit mimořádnou splátku, a to zcela zdarma, bez sankcí či poplatků. Úvěr může a nemusí být splácen z běžného účtu vedeného u Banky CREDITAS. Ani zde se ale žadatelé nemusejí obávat poplatků, protože vedení účtu je zdarma. Jednou z výhod také je, že si klient sám může vybrat poskytovatele pojištění zastavené nemovitosti dle vlastního výběru.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek