Text: Jiří Havelka

Subjekty:
Moneta Money Bank

Hypotéky za 2,79 % u GE Money Bank až do konce května

„Úrokové sazby u hypoték se stále drží velmi nízko, takže pokud někdo uvažuje o pořízení vlastního bydlení, má nyní ideální příležitost. Díky slevě, kterou banka nabídne klientům až do konce května, je cesta k vlastnímu bydlení přístupná téměř všem,“ říká Eva Balšánová, manažerka hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Současná nabídka platí pro nově založené úvěry s fixní úrokovou sazbou na 3 nebo 5 let. Minimální výše hypotéky pro získání slevy je 2 000 000 Kč.

Hypotéky u GE Money Bank až na 30 let

Hypoteční úvěr bez poplatku lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. Délka splácení záleží jen na klientovi a je možné ji rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Banka ke všem hypotékám nabízí také pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet. K hypotéce mohou klienti získat navíc i zcela bezúčelový úvěr ve výši až 900 000 Kč například na vybavení domácnosti.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek