Čtvrtek 15. listopadu. Svátek má Leopold.

IT v RE/MAX bude řídit Zbyněk Hauzer

18.10.2018 01:10 Tisková zpráva: RE/MAX Czech Republic – Welcome Home s.r.o.

Poskytnout makléřům ty nejlepší technologické nástroje a tím jim usnadnit práci, aby se tak mohli více soustředit na klienty. To je vize Zbyňka Hauzera, který bude nově z pozice člena představenstva společnosti RE/MAX zodpovědný za technologické inovace. „Mým cílem je posunout RE/MAX v technologiích na pozici jasné jedničky v oblasti realit,“ říká Zbyněk Hauzer.

Technologiím obecně se věnuje více než 15 let a své zkušenosti v zavádění nových technologií načerpal především při spolupráci s klienty jakými jsou například TBWA Praha, NAF Praha, BraineZone, KAMA nebo ARCHIP. „Zbyněk bude odpovědný za inovace v rámci IT systémů v celé síti. Slibujeme si od něho revoluční řešení v rámci našich firemních technologií,“ říká Milan Žák, generální ředitel společnosti RE/MAX.

Zbyněk se ve volném čase věnuje především rodině a vzdělávání. Jeho velkou zálibou jsou motorky, auta a produkty Apple, jejichž filozofií se nechává inspirovat.

Tisková zpráva RE/MAX