13. 10. 2023

Kvalitní a správná nabíječka je zárukou dlouhé výdrže baterie nejenom v mobilu

Aby mobilní telefon, chytré hodinky nebo sluchátka mohly spolehlivě a dlouhodobě fungovat, je nezbytné věnovat pozornost tomu, jak a čím je nabíjíte. Že je to jedno? Baterie ve vašich mobilních zařízeních si to určitě „nemyslí“. Česká společnost FIXED.zone, která má v této oblasti bohaté zkušenosti, upozorňuje na pět hlavních aspektů. Ty byste při výběru správné nabíječky měli brát v úvahu. V rámci své podzimní kampaně navíc představuje dvě novinky patřící mezi světovou nabíjecí špičku.

„Nabíječky k mobilním telefonům sehrály v našem příběhu zásadní roli. Byly to právě nabíjecí adaptéry ke všem typům mobilů, na kterých jsme náš byznys stavěli. Dnes máme vlastní vývoj, vlastní značku a nejširší sortiment nabíjení v oboru. Kromě toho, že dokážeme nabídnout odpovídající nabíjecí řešení pro většinu chytrých zařízení a nositelnou elektroniku, klademe maximální důraz na bezpečný provoz, rychlost nabíjení a jednoduchost používání,“ uvedl Daniel Havner, jeden ze zakladatelů společnosti FIXED.zone, zodpovědný za směr, kterým se značka FIXED ubírá.

Na co se zaměřit při výběru nabíječky?

Výběr odpovídající nabíječky je nejenom zárukou správného a rychlého nabití, tedy ochrany baterie ve vašem zařízení, ale také bezpečnosti. Nekvalitní nabíječky mohou baterii poškodit, ale také být zdrojem požáru. Co je tedy při výběru nové nabíječky zásadní?

Kompatibilita – Kompatibilita je naprosto klíčovou vlastností. Ujistěte se, že konektory i rychlost nabíjení jsou vhodné pro váš typ telefonu.

Rychlé nabíjení – Pokud chcete využívat funkci rychlého nabíjení, nejprve zkontrolujte, zda je tomu váš smartphone uzpůsoben. Investice do nabíječky s výkonem 12W, 20W a vyšší bude pro rychlé nabíjení ideální.

REKLAMA

Ověřený výrobce – Důvěřujte ověřeným výrobcům s dobrými referencemi jako FIXED.zone. Kvalitní nabíječky mají zabudované bezpečnostní mechanismy, které chrání váš telefon před přehřátím a přepětím.

Cestování – Pokud často cestujete, zvažte nabíječku s kompaktním designem a adaptérem. Některé nabíječky mají univerzální konektory, což je pro mezinárodní použití ideální.

Certifikace – Nabíječky s certifikacemi jako CE, FCC nebo RoHS zaručují, že nabíječka splňuje bezpečnostní a environmentální standardy.

Nabíjecí novinky od FIXED.zone

„Nabíječky, stejně jako ostatní elektronika, procházejí neustálým vývojem. Aktuálním trendem jsou malé, nicméně velmi silné, víceportové nabíječky, které umí nabíjet současně více zařízení a které jsou dostatečně silné i pro nabíjení notebooků. Druhým trendem jsou bezdrátové nabíjecí stojánky, které jsou krásným doplňkem domova i kanceláře. Uživatel si na ně odloží telefon, hodinky i sluchátka a při odchodu z domova či práce má všechna zařízení 100% nabitá. Fascinuje mě, jak jednoduše a elegantně se dá řešit nabíjení,“ doplnil Daniel Havner.

Společnost FIXED.zone má v oblasti nabíjení řešení pro každého. Aktuálně představuje dvě inovativní novinky, které nohou být zajímavým tipem i pro vánoční dárek.

Nejvýkonnější adaptér od FIXED – GaN 100W má čtyři nabíjecí porty s výkonem až 100W. Nabíjet můžete všechna svá zařízení najednou, například maximální rychlostí nabíjet 4 menší zařízení, jako tablet, sluchátka, telefon a menší notebook, nebo 2 výkonnější najednou. S technologií sloučeniny gallium nitride si nabíječka zachovala kompaktní velikost a vejde se do každého batohu či kabelky.

MagPowerstation Alu – Nabíjecí stojánek pro kompletní Apple trio. Přední nabíjecí plocha podporující MagSafe, kde můžete nabít telefon, integrovaná nabíječka pro Apple Watch a další bezdrátová plocha na nabíjení sluchátek, nebo jiného zařízení. Nic víc již není třeba.

FIXED.zone a.s. je ryze českou společností. Zaměstnává více než 90 lidí. Má sídlo v Českých Budějovicích a vlastní výrobu luxusních kožených pouzder v Prostějově. Výrobky FIXED se tradičně umisťují na předních příčkách hodnocení zákazníků a v roce 2019 získala společnost prestižní cenu EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD. Více na www.fixed.zone. Od listopadu 2021 se akcie FIXED.zone obchodují na trhu START Burzy cenných papírů Praha.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.52 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu