01. 04. 2019

Subjekty:
CENTRAL GROUP

Nová etapa Harfa Design Residence přináší luxusní byty v nejvyšších patrech s velkorysými terasami

V sousedství nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni vyrůstá výjimečný designový bytový dům Harfa Design Residence. Unikátní tvar rezidence se již nyní rýsuje nad plotem staveniště. Celá stavba bude dokončena v září 2020. Central Group zařazuje od dubna do prodeje další etapu, která se může mimo jiné pyšnit těmi nejlepšími byty v nejvyšších patrech s krásnými rozlehlými terasami. Z prvních dvou etap již bylo prodáno přes 60 procent všech nabízených jednotek. Nyní mají své majitele i čtyři komerční prostory – restaurace a tři prodejny. Ty tak vhodně doplní pestrou občanskou vybavenost v okolí a ještě zvýší komfort bydlení v rezidenci. Pro investory se zde počítá s non-stop recepcí, díky které bude možné využít řadu doplňkových služeb souvisejících s pronájmem.

V pražské Libni se již rodí hrubá stavba Harfa Design Residence, která sousedí s nákupním centrem Galerie Harfa. Vyrůstá na místě, kde se původní činžovní zástavba potkává se současnou moderní architekturou. Od dubna Central Group zařadil do prodeje dalších 44 bytů a ateliérů. „Kromě zájemců o menší dispozice a investory tato etapa osloví i ty, kteří hledají reprezentativní velkorysé bydlení. V této etapě totiž nabízíme zcela výjimečné byty v nejvyšším podlaží domu, které jsou navrženy s prostornými terasami od 27 do 193 metrů čtverečních. Dvě největší terasy jsou pak umístěny ve špicích bytového domu a poskytují tak naprosté soukromí a jedinečný výhled na celou Prahu,“ řekla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková.
Komerční prostory prakticky vyprodány
Projekt kromě bytů a ateliérů nabízí v přízemí hned pět prostor, které jsou určeny pro komerce. Již nyní, tedy prakticky rok a půl před dokončením projektu, jsou čtyři komerční prostory prodány. Měly by se zde tak v září roku 2020 otevřít hned tři prodejny a také kvalitní restaurace. Posledním doposud volným místem je prostor určený pro kavárnu, u něhož ještě probíhá pečlivý výběr kvalitního a prověřeného kavárníka, který bude zárukou špičkové úrovně poskytovaných služeb.
Kvalita bydlení bez kompromisů
Designové luxusní provedení všech bytů a ateliérů v sobě zahrnuje například prvotřídní dřevěné podlahy nebo kvalitní posuvná hliníková okna s trojskly. Chloubou každého bytu potom budou luxusní designové koupelny. Samozřejmostí je podlahové vytápění v celém bytě, které se vhodně doplňuje s moderní rekuperací, která v létě dochlazuje až o šest stupňů Celsia a zároveň zajišťuje přísun čerstvého vzduchu i úspory za vytápění.
Výhodná investice díky výjimečné poloze
Harfa Design Residence je jen kousek od stanice metra Českomoravská a do centra města se lze za pár minut dostat velmi pohodlně i tramvají, jejíž zastávka je přímo před domem. „Již první dvě etapy jasně potvrdily, že je tento projekt velmi atraktivní pro investory. I proto zde ve stylové vstupní hale vybudujeme recepci s nonstop provozem, která majitelům bytů zajistí dohled nad bezpečností a pořádkem i maximální komfort díky možnosti nejrůznějších služeb,“ doplnila Tomášková.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek