Text: Jiří Havelka

09. 11. 2015

Rady elitního kouče i novinky v hypotékách. Sledujte Broker kongres online

Vysílání na FinTV začne v 10:00, kdy vystoupí hlavní host dopoledního programu Jan Mühlfeit, bývalý prezident Microsoftu pro Evropu a svého času nejvýše postavený Čech v mezinárodním byznysu. Dnes působí jako vyhledávaný stratég, kouč a mentor, který pomáhá otevírat skrytý potenciál organizací i jednotlivců a učí je, jak objevovat a využívat vlastní silné stránky.

Jak se stát pozitivním lídrem?

Diváci FinTV tak mají příležitost se zdarma inspirovat díky know-how kouče, který spolupracuje s firmami, jako jsou Lutfhansa, HP či Intel.  Dozvědí se mimo jiné o způsobech, jak se vyvarovat častých chyb, které brání osobnímu i profesnímu rozvoji. Tématem přednášky Jana Mühlfeita na Broker kongresu bude pozitivní leadership.

Mnoho lidí má velký potenciál stát se uznávanými pozitivními lídry. Problém je v tom, že opakovaně dělají čtyři zásadní chyby. První je, že se zaměřují na slabé místo na silné stránky,“ říká Jan Mühlfeit.

Odpoledne nabídne FinTV přímý přenos všech přednášek ze sálů I, II a III. Online stream sledujte zde.

Hypotéky jako hlavní téma

Na Broker kongresu vystoupí společně také Michal Knapp, nový generální ředitel Broker Trustu, a Zdeněk Sluka, zakladatel a nově předseda dozorčí rady společnosti, která patří ke třem největším zprostředkovatelům hypoték v ČR.

Právě hypoteční úvěry budou hlavním tématem. Mluvit se ale bude i o budoucnosti trhu včetně možných projevů regulace životního pojištění, nejčerstvějších novinkách v produktové nabídce či o připravovaných službách a servisu pro klienty i poradce.

Kongres pomáhá

V rámci kongresu se uskuteční také trojice placených workshopů. Peníze ze vstupného půjdou už tradičně na dobrou věc – jako při minulých setkáních pomohou hendikepovaným dětem.

Podrobnosti a program kongresu naleznete na www.brokerkongres.cz. Zajímavosti ze zákulisí aktuálního ročníku i minulých akcí sledujte na facebookovém profilu.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek