20. 02. 2019

Společnost NG RE mění název na Natland Real Estate

Společnost NG RE ze skupiny Natland bude své další plánované projekty realizovat pod novým názvem Natland Real Estate. V investiční skupině bude nadále zajišťovat developerské projekty, které jsou pro ni jedny z klíčových.

„Změna souvisí se změnou názvu celé skupiny, která nadále komunikuje jen pod jménem Natland,“ vysvětluje partnerka Natlandu zodpovědná za oblast developmentu a předsedkyně představenstva Natland Real Estate Jana Sečkářová.„Filosofií celé skupiny je snaha pozitivně měnit své okolí k lepšímu. Nejviditelněji se to projevuje právě v našich developerských projektech,“ dodává Sečkářová.
„V oblasti rezidenčního developmentu jsme aktivní více než jednu dekádu, spolu s našimi partnery jsme zrealizovali projekty za více než tři miliardy korun,“ připomíná.
Před dokončením je soubor bytových a řadových rodinných domů v projektu Lipenecký park. Jeho ambicí je přinést do Lipenců, jedné z nejklidnějších a nejzelenějších okrajových částí Prahy, další zeleň a možnosti trávení volného času.
Společnost v současnosti dokončuje také projekt Bubeneč Gardens, za který obdržela Cenu architektů v soutěži Realitní projekt roku 2018.
Víc než tisícovka lidí našla také bydlení v projektu Čakovický park, v němž od roku 2011 postupně vyrostlo na 800 bytů. Součástí projektu jsou mimo jiné dvě mateřské školy nebo volnočasové hřiště. Také tento projekt byl opakovaně oceněn.
Tisková zpráva Natland Real Estate

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek