Pondělí 20. září. Svátek má Oleg.

Teploty stoupají, hypoteční sazby naopak klesají. V UniCredit Bank máte 2 měsíce prázdnin za 2,22 % p.a.

09.07.2019 09:07 Tisková zpráva: UniCredit Bank

Využijte volné letní dny a splňte si svůj sen o novém bydlení. S UniCredit Bank během léta získáte nejen výhodnou úrokovou sazbu hypoték 2,22 % p.a., ale díky oblíbenému konceptu „vše za cenu jedné“ můžete mít nižší měsíční splátku u jakékoliv z nabízených fixací.

UniCredit Bank snižuje od 10. července pro všechny fixace úrokovou sazbu z 2,49 % na 2,22 % p.a. „Sledujeme zájem především o delší fixace úrokových sazeb, doslova hitem posledních měsíců se stala desetiletá fixace. S populárním konceptem „vše za cenu jedné“ i pro tuto nejdelší fixaci nabídneme stejně nízkou úrokovou sazbu 2,22 % jako pro ostatní fixace. Navíc od nás klienti mohou získat výhodné měsíční pojištění na schopnost splácení úvěru,“ říká Tomáš Drábek, ředitel retailového a privátního bankovnictví UniCredit Bank.

Úspěšný koncept „vše za cenu jedné“ je oceňován odborníky i laickou veřejností. Díky němu banka garantuje stejnou fixní úrokovou sazbu pro libovolnou délku fixace. Letní nabídka osloví zejména ty klienty, kteří chtějí pojistit a zafixovat nízkou úrokovou sazbu na delší období.

Nabídka platí jak pro koupi nového bydlení, tak pro refinancování stávajícího hypotečního úvěru.

Tabulka: Úrokové sazby hypotečních úvěrů UniCredit Bank platné během letní akce

Délka fixace Úroková sazba do 80 % LTV