24. 07. 2018

Subjekty:
UniCredit Bank

UniCredit Bank nově umožní rezervovat výhodné hypoteční sazby až 24 měsíců dopředu

Stoupající tendence rtuti na teploměru posledních měsíců téměř dokonale kopíruje postupný růst průměrných úrokových sazeb hypotečních úvěrů. UniCredit Bank proto přichází s nabídkou prodloužení doby čerpání refinancování hypotečního úvěru až na 24 měsíců. Zájemci o refinancování si tak mohou současné stále výhodné úrokové sazby a nízké měsíční splátky zarezervovat až dva roky před koncem fixace.

Podle odborníků se úrokové sazby hypotečních úvěrů mohou brzy přehoupnout přes tři procenta. Podobné sazby přitom banky nabízely naposledy v roce 2014. Pro všechny, kterým bude v příštích dvou letech končit fixace úrokové sazby jejich současné hypotéky tak UniCredit Bank přichází s atraktivní nabídkou refinancování hypotečního úvěru. Banka nabízí odložení jeho čerpání až o 2 roky.
„Sjednáním refinancování s předstihem si klient včas zajistí aktuálně stále výhodnou úrokovou sazbu a nízké měsíční splátky,“ říká Tomáš Drábek, člen představenstva a ředitel retailového a privátního bankovnictví  UniCredit Bank. „V rámci akční nabídky „vše za cenu jedné“ poskytujeme klientům dnes pro všechny fixace sazbu 2,39 % p.a., díky které jsme se dostali na přední pozice nejvýhodnějších sazeb na trhu. S naší novou nabídkou si klienti mohou tuto sazbu rezervovat dva roky dopředu a mít ji zafixovanou na deset let,“ dodává. Právě o desetileté fixace úrokové sazby je dnes mezi klienty největší zájem, ukazují data banky.
Odložit čerpání o 24 měsíců umožní banka zájemcům o sedmiletou a desetiletou fixaci úrokové sazby. Pro pětileté fixace lze čerpání hypotéky odložit o 18 měsíců, pro všechny ostatní fixace platí standardní možnost odložit čerpání o 12 měsíců.