05. 04. 2018

Subjekty:
UniCredit Bank

UniCredit Bank výrazně snižuje úrokové sazby hypoték, desetiletá fixace začíná již od 2,19 % p.a.

Jaro s sebou kromě delších dní přináší i snížení úrokových sazeb hypoték u delších fixací. Ty UniCredit Bank snížila od dubna 2018. Banka navazuje na úspěšný koncept „vše za cenu jedné“ a pro všechny nabízené fixace na 1, 2, 3, 5, 7 a 10 let připravila jednotnou úrokovou sazbu začínající již od 2,19 % p.a. Nejvýraznějšího snížení úroků zaznamenaly fixace sedmileté a desetileté, které se snížily o 0,30 %.

Touha po vlastním bydlení i přes zpřísnění podmínek pro poskytování hypoték neupadá. Přes obecný růst úrokových sazeb UniCredit Bank své sazby snižuje a opět přichází s úspěšným konceptem „vše za cenu jedné“. Ten představila již v roce 2013. Odborní porotci ji oprávněně ocenili prvním místem v prestižní soutěži Zlatá koruna 2016. Jarní akce je výhodná především pro klienty, kteří si chtějí pojistit a zafixovat nízkou úrokovou sazbu i na delší období. Víceleté fixace – tří, pěti a desetileté se těší stále větší oblibě.
„Ze strany klientů vnímáme stále se zvyšující se zájem o dlouhodobé fixace u hypoték. Jistota stále stejné a neměnné sazby po období až deseti let je aktuálně jedním z nejčastějších požadavků,“ říká Tomáš Drábek, ředitel retailového a privátního bankovnictví UniCredit Bank.
Nově snížení sazby hypotéčních úvěrů nabízí UniCredit Bank od dubna letošního roku. Akce je platná po celý letošní duben. Úrokové sazby začínají na 2,19 % p.a. u všech variant fixací, a to včetně variabilní sazby. Podmínkou  získání této skvělé úrokové sazby je sjednání i pojištění schopnosti splácet. Úrokové sazby u hypoték i v případě, že si klienti nesjednají pojištění schopnosti splácet jsou také velmi atraktivní a jsou u 7 a 10letých fixací ve výši 2,59 %. p.a. Nabídka je platná jak pro koupi nového bydlení, tak pro refinancování stávajícího hypotečního úvěru.
Tabulka: Nové úrokové sazby hypotečních úvěrů UniCredit Bank platné od 1. dubna 2018

Délka fixace Úroková sazba do 80 % LTV
1 rok 2,19 % p.a.
2 roky 2,19 % p.a.
3 roky 2,19 % p.a.
5 let 2,19 % p.a.
7 let 2,19 % p.a.
10 let 2,19 % p.a.
Variabilní sazba 2,19 % p.a.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek