15. 08. 2016

Úvěr od Buřinky mohou klienti nově získat od 4,55 %

Připravili jsme pro naše klienty kompletně novou konstrukci úrokových sazeb u Úvěru od Buřinky. Věřím, že zavedením možnosti fixovat si sazbu na 3 nebo 6 let a snížením sazby pro úvěry do 400 000 Kč oslovíme klienty, kteří pro rekonstrukci potřebují menší objem úvěru. Sazby začínající na 4,55 % se klientům rozhodně vyplatí,” uvedl Jiří Plíšek, předseda představenstva Stavební spořitelny České spořitelny.

V období od 15. 8. do 31. 10. 2016 bude úroková sazba Úvěru od Buřinky při cílové částce v rozmezí 40 000 až 399 000 Kč při tříleté fixaci 4,95 %, u cílové částky 400 000 až 800 000 Kč poté 4,55 %. U šestileté fixace při nižší cílové částce se pohybuje 5,25 %, u vyšších částek 4,85 %. U pevné fixace jsou sazby 5,75 % a 5,35 %.

I po skončení podzimní kampaně zůstanou sazby SSČS na nižší úrovni než nyní. Klienti tak dosáhnou na sazbu už od 4,85 %.