12. 02. 2024

V Urbanity Campusu Tachov byla zahájena výstavba 2. etapy

Nemovitostní skupina Urbanity právě zahájila ve svém průmyslovém kampusu v Tachově výstavbu dalších dvou výrobních budov. Nabízené jednotky od 5.000 m2 do 18.200 m2 si budou moci klienti přizpůsobit na míru jejich potřebám. Splňovat budou ty nejnáročnější požadavky na vnitřní uspořádání i kvalitu pracovního prostředí. Urbanity Campus Tachov se stal vůbec prvním průmyslovým areálem v České republice, který získal prestižní mezinárodní ocenění BREEAM Communities. Střechy obou hal budou osázeny fotovoltaickými panely s napojením na bateriové úložiště a samozřejmostí jsou také elektronabíjecí stanice pro automobily.

Urbanity Campus Tachov představuje novou generaci průmyslových areálů, které jsou integrální součástí města a poskytují služby nejen zaměstnancům, ale také místním komunitám. K dispozici je zde závodní lékař, relax zóny, ale také dětská skupina, jejíž založení významně podpořilo předškolní vzdělávání ve zdejším regionu. Urbanity momentálně zahájilo v rámci 2. etapy výstavbu dvou průmyslových budov, do kterých se budou moci klienti nastěhovat ve 2. polovině roku 2024. Jednotky nabízejí výměry již od 5.000 m2 s individuálním uzpůsobením a celkově tak Urbanity dodá na trh přes 31.000 m2 průmyslových ploch.

„Výrobní budovy stavíme uzpůsobené pro konkrétní klienty, kterým chceme poskytnout prostory šité na míru v nejvyšších standardech. Lidé v práci tráví největší část dne, je proto důležité připravit prostředí, kde se budou cítit dobře. Máme pro klienty také připravené předvybrané architektonické řešení interiérů ve vestavcích, které příjemně sladí barevnost s použitými materiály. Mohou si tak zvolit provedení dle vlastních preferencí. Náš individuální přístup zajišťuje klientovi dlouhodobou spokojenost a nemá tak důvod se poohlížet po jiných prostorách, což vnímáme jako tu nejlepší formu zpětné vazby,“ uvedla Markéta Šimáčková, COO skupiny Urbanity.

Kompletní dostavba areálu počítá také s výstavbou multifunkční budovy, která nabídne ubytování hotelového typu, nebo s projektem veřejného lesoparku a mateřské školy. Již v minulém roce proběhla v kampusu rozsáhlá rekonstrukce infrastruktury a kultivace zeleně společně s implementací a využitím obnovitelných zdrojů energie.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.6 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu