04. 05. 2020

Subjekty:
Hypoteční banka

Domluvte si rande s Hypotečkou a do 20 minut víte, na čem jste. Hypoteční banka nově nabízí bleskové předběžné posouzení úvěru

Hypoteční banka představuje novou službu Hypotéka na dosah. Díky ní si klient může jednoduše a rychle ověřit, zda dosáhne na financování vybrané nemovitosti a získat informaci o předběžném posouzení úvěru, přitom ještě nemusí mít konkrétní nemovitost vybranou. Získání informací od klienta potřebných pro vyhodnocení i vyhodnocení samotné zabere jen 20 minut. Hypotéka na dosah je tak nejrychlejší způsob jak zjistit, jestli je investiční záměr v podmínkách finanční situace žadatele realizovatelný. To vše zcela zdarma a bez jakýchkoliv závazků.

Poptávka po vlastním bydlení je na českém trhu stále vysoká a zájemců o jednu nemovitost jsou často desítky. Pořízení vlastní nemovitosti obnáší spoustu stresu, a to zejména pokud po nalezení vhodné nemovitosti musíte čekat na schválení hypotéky a riskovat prodej rychlejšímu kupci. S Hypotékou na dosah ale získávají klienti Hypoteční banky předběžné posouzení úvěru už za 20 minut, zdarma a bez jakýchkoliv závazků.
„Pro tři čtvrtiny klientů českých bank je nejdůležitějším atributem hypotéky vědomí, že je poskytnutí úvěru reálné. Hypoteční banka je nově díky službě Hypotéka na dosah schopná dát uchazeči předběžné potvrzení už během 20 minut. Tím klientům ušetříme spoustu nejistoty,“ vysvětluje Jiří Feix, generální ředitel Hypoteční banky.  S Hypotékou na dosah získává klient silnou pozici při jednání s prodávajícím nebo realitní společností. Současně je to pro něj ujištění, že je jeho sen o koupi bytu, domu nebo např. o stavbě rodinného domu realizovatelný.
Inovace na hypotečním trhu
Hypoteční banka službu bleskového posouzení úvěru nabízí na českém trhu jako jediná. Oproti tzv. pohotovostním úvěrům, které byly doposud nejrychlejší možností pro zajištění financování vysněného bydlení, dokáže Hypotéka na dosah již za pár minut předložit výsledek o možnosti klienta hypoteční úvěr získat, pokud o něj v budoucnu požádá.
Hypoteční banka se službou Hypotéka na dosah potvrzuje pozici průkopníka na poli inovací a digitalizace. „Pokud například víte, že byste rádi koupili byt v Praze, který bude mít hodnotu přibližně 5 milionů, a nemáte v ruce doklad o Vaší finanční situaci, nevadí. S Hypotékou na dosah zjistíte Vaše možnosti a konkrétní byt se Vám bude hledat snadněji.  Všechny sdělené údaje i vybranou nemovitost nám doložíte následně. Služba je zároveň zcela nezávazná a zdarma,“ dodává Jiří Feix.
Hypoteční banka si 12 let v řadě drží pozici jedničky na trhu a letos slaví 25 let hypotečního úvěrování. Klientům při té příležitosti rozdá celkem milion korun na vybavení domácnosti. Každý měsíc počínaje letošním březnem losuje z nově uzavřených hypotečních smluv jednu, jejíž majitel získá časově neomezený poukaz v hodnotě 100.000 korun na vybavení a nábytek značky IKEA.